bankutipro

héVIPart

Rövid bemutatkozás: Pollák Zsuzsanna vagyok, hévízi alkotó. Az elmúlt években újra lehetőségem nyílt arra, hogy kreatív énemet kibontakoztathassam. Megismertem és kitapasztaltam egy különleges technikát, így néhány éve epoxy műgyanta ékszereket készítek.

A héVIPart fantázianéven ismertté vált gyantaékszereimhez kapcsolódó szlogenem „A természet csodái ékszerbe zárva” rámutat arra, hogy milyen pompás a természeti környezetünk, valmint arra is, hogy alkotóként módomban áll ezt a szépséget megőrizni.

Ha tehetem, kimondottan Hévízen és a közelben termesztett és általam begyűjtött növényekkel dolgozom, mert meggyőződésem, hogy a test mellett a lelket is képes gyógyítani ez csodás hely, ami az otthonom.

Időnként elkalandozom a hagyományoktól, ekkor különleges vagy meghökkentő tárgyakat is műgyantába varázsolok. Megrendelőim kérésére szívesen készítek emlékőröket hozott alapanyagból, ami lehet egy menyasszonyi csokor, vagy az első babahajacska. Vásárlóim visszaigazolása az bizonyítja, hogy ugyanolyan boldogan viselik a héVIPart ékszereket ünnep és mindennapjaikban, mint amilyen megkülönböztetett figyelemmel és törődéssel készítem el nekik.

Referenciaképek:

Kapcsolatfelvétel

EMAIL: hevipart@gmail.com
WEBOLDAL: +06704169621
TELEFON: www.hevizart.com
CÍM: Hévíz, Semmelweis u. 18/2.

Közösségi média

hu_HU
hu_HU