bankutipro

Cziribu Design

Rövid bemutatkozás: Egy újrahasznosított termék, számtalan lehetőség

A Cziribu Design termékek tervezése során fontos szerepet kapott egy korai vízióm, mellyel a fenntartható jövő megteremtésében kívántam aktív szerepet vállalni. A zero waste szemlélet régóta a szenvedélyem, mely ebben a márkában nem csupán abban nyilvánul meg, hogy újrahasznosított alapanyagokból dolgozom, de a termékeken keresztül a vásárlóim gondolkodását /vásárlási szokásait is formálni, környezettudatos életmódját pedig támogatni szeretném.
Azért, hogy a szinergia hatást a Cziribu termékeknél elérjem, és minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjak – én a termeléssel, a vásárlóim pedig a termékeim iránti elköteleződéssel-, a zero waste filozófiát összekötöttem a könnyed, sokoldalú és stílusos termékek megvalósításával.

#1 A CZIRIBU DESIGN termékek letisztultak, praktikusak, ugyanakkor széles színpalettának köszönhetően élettel teli hangulatot árasztanak, így bármelyik otthon hasznos kiegészítői lehetnek.

#2 A praktikum és az esztétikai értékük mellett a termékek alapanyagai környezettudatos gyártásból származnak. A tárolók, kiegészítők egy tökéletesen öko-tudatos újrahasznosítási folyamat eredményeképpen születnek meg.

#3 A termékek nem gyártósoron, hanem egyenként készülnek, a minőség ellenőrzésen azonnal átesnek. Az alapanyagok is úgy vannak összeválogatva, hogy azok minél tovább tölthessék be funkciójukat, tehát ne „csupán” esztétikusak, de tartósak is legyenek a belőlük készült tárgyak.

Referenciaképek:

Kapcsolatfelvétel

EMAIL: info@cziribudesign.hu
TELEFON: +36703881148
WEBOLDAL: http://cziribudesign.hu/

Közösségi média

hu_HU
hu_HU