Megrendelő lap

A szolgáltatás díja:

JELENLEG OLDALUNKON NEM TUDUNK TÖBB ALKOTÓT FOGADNI

Mit kapsz ezért / mire költjük ezt az összeget?

– Az oldalt valamiből fenn is kell tartanunk, ezért határoztuk meg ezt a bevezető regisztrációs díjat. Igyekeztünk minél barátságosabb összeget meghatározni. 🙂
– Amennyiben moderátoraink szerint profilod megfelelt az oldal tartalmi követelményinek, profilod 1 évig elérhető lesz a hazaitvegyel.hu oldalán, a szakembereink által elfogadott, illetve meghatározott kategóriákban. (Az egy év lejárta előtt, értesítést küldünk a meghosszabbításhoz.)
– A befolyt összeget a hazaitvegyel.hu és profiljaitok különböző platformokon való reklámozására fogjuk költeni. (esetlegesen gyermekkórházaknak, vagy a COVID-19 helyzetben való adományozásra)
– Az oldal azért készült, hogy lehetőséget adjunk a hazai alkotóknak / termelőknek / kisvállalkozóknak a megjelenésre, nem pedig nyerészkedési célból.

Eddigi nézettségi adatainkat a KEZDŐLAPON találod.

A megrendelés menete:

1. Kitöltöd az űrlapot.
2. Moderátoraink ellenőrzik a profilt. (a megrendelést moderátoraink elfogadhatják, vagy elutasíthatják)
3. Amennyiben megrendelésed elfogadtuk, arról emailben értesítünk, és egyúttal kérjük a profilhoz tartozó profil, illetve referenciaképeket.
4. Miután profilod feltöltöttük, díjbekérőt állítunk ki.
5. A számla kiegyenlítésére 3 napod lesz, amennyiben a számla kiegyenlítése nem történik meg, a profilt töröljük oldalunkról.

Megrendelő űrlap:

9 + 11 =

A megrendelő lapon nincs lehetőség a vállalkozásod profilképének és referenciaképeinek feltöltésére. Az adatokat, a beérkezés után, moderátoraink ellenőrzik, majd elfogadás után fogjuk tőled a képeket (emailben) kérni.

hu_HU
hu_HU