bankutipro
Card-in-all Wishes
Rövid bemutatkozás: Gyerekkoromban divat volt a barátnőimmel levelezni: színes levélpapírokra írni és postán feladni őket. Micsoda élmény volt, amikor a postaládában megláttam a nevemre szóló borítékot! Vagy amikor születésnapokkor vagy éppen karácsony és húsvétkor a rokonok képeslapot küldtek nekünk… Olyan szép, nosztalgikus élmények.

Eljött az e-mail kora és leszoktunk a kézzel írásról és a képeslapküldésről. Egyik évben feltett szándékom volt, hogy a közeli családtagjaim a születésnapjukon általam készített képeslapot találjanak a postaládájukban. Mindenki hálálkodott, hogy milyen jól esett nekik ez a gesztus. Így született meg a Card-in-all Wishes.

Célkitűzésem, hogy visszacsempésszem az emberek mindennapjaiba a képeslapküldést, ahol csak lehet mindenkit buzdítok, hogy küldjön a barátoknak, rokonoknak egy-egy kézzel írt lapot. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, remélem találsz olyan képeslapot, amit szívesen küldenél szeretteidnek.

Amit a kínálatban látsz, egytől egyig kézzel készült, tehát nem nyomtatott képeslapok. Több technikát is alkalmazok (tinta, vízfesték), mindent magam vágok ki, találok ki, semmi sem előregyártott.

Keress bátran egyéni kérésekkel is!

Referenciaképek:
Kapcsolatfelvétel
Közösségi média
hu_HU
hu_HU