Adatvédelmi tájékoztató:

A honlapunk megtekintésével Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy információink megtekintésekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak.

A weblap böngészése alatt Ön egyidejűleg adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás egyrészt automatikusan, másrészt pedig a honlapon található űrlapok kitöltésével történik.

Az „hazaitvegyel.hu” kijelenti, hogy a honlap látogatói által szolgáltatott személyes adatokat, információkat az adatvédelmi szabályok tiszteletben tartásával adatkezelőként saját maga kezeli.

Az adatkezelés célja:

Szolgáltatásaink igénybevétele esetén, a felhasználók azonosítása, majd emailben, illetve telefonon való tájékoztatása. A megadott személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki !

A „hazaitvegyel.hu” az Ön személyes adatait kizárólag addig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a „hazaitvegyel.hu” olyan alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége.

A „hazaitvegyel.hu” az Ön személyes adatait – az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására. Az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

Az adatvédelmi törvénnyel összhangban Ön tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről. Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje azok törlését.

Azon okból kifolyólag, hogy megakadályozzuk az Önök  személyes adataihoz történő jogosulatlan hozzáférést, fizikailag és elektronikus úton is mindent igyekszünk megtenni  az on-line, vagy írásos úton beérkezett adatok védelme és biztonsága érdekében.

A „hazaitvegyel.hu” fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.

A honlapon, megjelenített adatok: A honlapon csakis kizárólag azon vállalkozási adatokat tüntetjük fel, melyet az adott személy a megrendelő lapon, a vállalkozásadatokhoz tartozó űrlapon, önként megadott. (csakis kizárólag a vállalkozásadatokat jelenítjük meg, amennyiben a felhasználó azt megadja, és megrendelésével kéri annak terjesztését)

Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

Az adatkezelési tájékoztató módosítása:

Fenntartjuk a jogot, hogy ezen adatkezelési szabályzatunkat a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsuk. A felhasználók a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadják a módosított adatkezelési szabályzatot.

Jogérvényesítési lehetőségek:

A felhasználók jogsértés esetén jogorvoslatért fordulhatnak a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) valamint a felhasználók lakóhelye, ill. tartózkodási helye szerinti illetékes törvényszékhez.

Egyéb rendelkezések:

Honlapunkon számos olyan kapcsolódási pont (link, hivatkozás) jelenhet meg, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget.

A “hazaitvegyel.hu” nem vállal felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.
Az adatkezelési tájékoztatóban nem érintett kérdések tekintetében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseit tartjuk irányadónak.
hu_HU
hu_HU